12 aug. 2011

Parapsihologia.

In introducerea acestei  postari o sa va prezint o mica povestioara gasita intr-o carte ce te invata cam cu ce se mananca parapsihologia.
"In timpul Primului Razboi Mondial,tatal meu a petrecut optsprezece luni in linia intai.Iata ce experienta de tip paranormal a avut in timpul unei lupte. Tata impreuna cu opt tovarasi de-ai sai erau inghesuiti intr-o imensa groapa facuta de un obuz,fiind astfel la adapost de focurile pustilor automate ce rapaiau impanzind cerul de deasupra lor.
La un momend dat ,tata s-a simtit dintr-odata,nelinistit.Simtea un impuls irezistibil de a iesi din adapost ,chiardaca, din punct de vedere logic,nu avea nici un sens sa paraseasca locul ce-i oferea siguranta.

 Nu iesi ,Shorty,l-au strigat camarazii.Te vor omoari.
 O forta nevazuta l-a facut totusi pe tata sa se tarasca pe burta afara din groapa .Stia ca gloantele zburau la numai cativa centimetrii deasupra lui.S-a tarat vreo suta de metri catre o buturuga-tot ce mai ramasese dintr-un copac falnic-si s-a asezat in spatele acesteia,la adapost de focurile trase de inamic.

S-a intors sa arunce o privire inapoi.spre locul de unde plecase,chiar in momentul in care un obuz al artileriei exploda in vechea palnie de obuz.Toti tovarasii sai au fost ucisi.

Tata ascultase de contiinta sa superioara,ceea ce l-a scapat de la moarte"


     Cam asa isi incepe William W.Hewitt celebra sa carte numita "Dezvoltarea capacitatilor parapsihologice"care seamana mai mult cu un manual ,sau un ghid de invatare a unor tehnici pe care orice individ le poate pune in aplicare.Se spune ca,cu totii avem anumite capacitati parapsihologice,dar marea majoritate ,ori nu le folosesc ori nu au habar de ele.
Cum iti dai seama ca posezi aceste capacitati parapsihologice? Foarte simplu.Persoanele deschise catre acest fel de manifestari sunt indeosebi persoanele care au presimtiri,premonitii,deja-vu-uri,vise care se adeveresc cu adevarat.

Parapsihologia ramane insa o pseudostiinta ce se ocupa cu studiul unor fenomene pe care nu le putem percepe imediat si care se dezvolta in alt plan universal.Majoritatea oamenilor simplii nu cred in astfel de capacitati paranormale ,fiind inca sceptici cu privire la subiectele mai putin comune si care nu le-au fost de prea multe ori aduse in atentie.
In cartea sa ,William W. Hewitt, ne pune la dispozitie cateva exercitii ,pentru a-ti putea dezvolta capacitatile parapsihologice, incepand de la cel mai mic pas care trebuie facut.
Ei bine,pot sa zic ca functioneaza,da! Pasii care trebuiesc urmati inainte de examenul final pot fi studiati si pusi in practica foarte usor. Depinde si de imaginatia fiecaruia,cred.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu