19 aug. 2011

Magia neagra.

  Magia neagra este credinta practicata care se bazeaza pe competentele asumate rauvoitorilor.Acest tip de magie este invocata atunci cand se vrea uciderea,jefuirea sau ranirea obiectivelor ce stau in fata celui care vrea cu tot inadinsul sa obtina castiguri personale ,fara a avea in vedere consecintele daunatoare.Termenul de "magie neagra"este folosit in general de catre cei care nu sunt de acord cu utilizarile sale in cadrul ritualurilor magice.
Insa nu tot ce poarta numele de magie neagra sta sub auspiciile intentiilor rauvoitoare, unii considera chiar ca are foloase benefice, cum ar fi distrugerea bolilor.
Se spune ca magia alba si magia neagra se opun una alteia. Diferenta intre ele este discutabila si ajunge sa starneasca  controverse intre cei care studiaza ambele forme.Vrajile daunatoare tind sa includa simbolismul unor elemente ascutite, spinoase, acide sau fierbinti, combinate cu obiecte personale ale tintei catre care se indreapta vraja (par, sange, agenda personala, etc)

Toate formele de magie sunt rele, fie ca e alba sau neagra. Aceasta vedere asociaza, de obicei, magia neagra cu Satanismul. Oamenii care isi mentin aceasta parere sunt cei care fac parte din religii precum Crestinismul, Islamismul si Hinduismul.Magia neagra lucraza sub indrumarea puterilor intunericului,practicantii invocand in timpl ritualurilor diversi demoni sau forte ale energiilor negative ,pentru a-si duce planurile la bun sfarsit.Cei care apeleaza de multe ori la astfel de practici negre ale magiei ajung sa isi vanda sufletul diavolului si chiar sa isi construiasca in jurul lor o  carma energetica puternic negativa.De multe ori vrajile si blestemele aruncate de acestia ajung sa le atace propria persoana.
   Lumea magiei neagre e una foarte intimidanta daca ii permiteti sa fie. Nu exista nimic mai intunecat si mai inspaimantator decat obiectul fricii. De aceea, cheia de a stapani frica este de a nu constientiza prezenta raului in jurul dvs. Concentrati-va asupra gandurior pozitive, creati-va o aura de energie pozitiva si ignorati toate amenintarile intunecate care credeti ca planeaza asupra dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu