5 feb. 2012

......!

    Cred ca multi din voi au citit macar una din cartile misterioasei scriitoare,Aryana Havah, a carei identitate reala nu s-a aflat inca,cu toate ca sunt multi curiosi prin targ. Intr-o anumita masura cu totii suntem sceptici cand vine vorba de aprecierea unui fapt sau a unei intamplari atat timp cat nu ii putem garanta veridicitatea suta la suta.Tin sa precizez ca la indemul unor prieteni,si mai mult din curiozitate am citit cateva din cartile Aryanei Havah.Ce am descoperit in ele ,este nici mai mult nici mai putin decat ,o calatorie spre lumea pe care in adancul fiintei mele mi-o doresc.O viata perfecta,fara griji,plina de iubire,fericire in care fortele raului nu au ce cauta.Bineinteles pana acolo drumul este lung si plin de primejdii.Mai mult de atat am observat ca materia tinde cumva spre a manipula mintea unui om care se lasa prada ideilor,cu usurinta.Nu o zic,referindu-ma strict la textele ce fac referinta la diferitele mentionari din carti,care ar putea schimba mentalitatea omului cu privire la univers,ci mai de graba la partile bune :acelea in care ajungi sa realizezi ca tu esti important ca om,si prezenta ta pe Pamant conteaza.
Astfel ca,am scos din una din cartile sale cateva paragrafe ce m-au impresionat si pe care le-am luat drept un sfat bun de urmat.

"Primul pas este constientizarea propriilor pacate si tare de caracter. Adica a ceea ce vrei sa schimbi. însasi constientizarea acestora reprezinta primul semnal pe care ti-1 da sufletul, semnal care îti arata ca în interiorul tau exista dorinta de înnoire, de renastere. Apoi urmeaza lupta cu acestea. "

"Spalarea cu apa reprezinta de fapt spalarea cu elementul apa în stare pura. Prin apa, adica botez, pacatele lumii au fost sterse, deci apa înmagazineaza în ea noul, renasterea. Apa este unul din cele mai conductibile elemente, ea da viata, este creatoare, este placuta. Cu cât apa este mai rece cu atât se încarca mai usor; deci dusurile trebuiesc facute cu apa calduta. Trebuie sa stii ca apa la 37 de grade îsi pierde aceasta proprietate. Când faci dus îti imaginezi ca toate slabiciunile, pacatele, tarele de caracter, bolile se scurg din corp si în locul lor apar calitati, trasaturi benefice, liniste, sanatate, etc. Acest lucru trebuie facut cu simt de raspundere. Trebuie sa te gândesti doar la ceea ce faci, sa vizualizezi întreg procesul, sa simti cum iese si intra ceea ce ai programat."


"Spre exemplu când gatesti, fa-o ca si cum Dumnezeu se manifesta prin tine. Pune în oala nu numai alimente ci si sanatate, liniste, iubire. Gândeste-te ca mâncarea sa contina exact atâtea elemente câte îi sunt necesare fiecaruia în parte, pentru un organism echilibrat. Fa curatenie gândindu-te ca prin aceasta scoti din casa tot raul vrajba, ura, boala si introduci pace, buna-întelegere, armonie. Adu în casa plante verzi în ghiveci, caci ele reprezinta viata. Evita florile taiate deoarece ele sunt sisteme vii aflate pe moarte. Adu suflul divin în orice actiune în orice traire în orice gând. Când faci dus imagineaza-ti ca toate trasaturile negative ale caracterului tau se sterg si ca devii mai bun, mai întelegator, mai plin de Duh Sfânt. Iubeste oamenii din jurul tau si fa-le bucurii, surprinde-i cu mici gesturi de apreciere, lauda-i si încurajeaza-i, scoate în evidenta lucrurile bune pe care le-au facut si minimalizeaza-le greselile. Când te duci la birou fa-o cu drag, ca si cum ai face-o pentru Dumnezeu. Cam asta trebuie facut."

Sursa:Cristofor Magul din Carpati-Aryana Havah

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cauta pe google "hindu near death" si vezi ce spun hindusii cand vin din moarte clinica adica cand s-au intors din moarte. E scris de ei cand idolii lor le-au aparut dupa moarte si ei i-au recunoscut pe zeii lor adica ingeri cazuti sau draci. Cum au fost chinuiti de zeitatile lor care i-au injurat , le-au taiat picioarele la unii si altele. Tu asta vrei cand ortodoxia iti poate da raiul?

Citeste pe Internet cartea :
"Marii intelepti ai Indiei si parintele Paisie"

Yoga e vrajitorie de altfel mantrik in sanscrita inseamna vrajitor. In cartile sfinte Indiene sunt magie neagra si alba. O cale sigura de a avea camioane de pacate este sa facai vrajitorie.

Fugi de yoga caqt poti. Zeitatile yogine mai pui ca iti fac si idolatrie fiind idoli adica ingeri cazuti.


Ce a pierdut Adam?

Adam a pierdut intrarea in rai si viata vesnica.

[b][color=#8040FF]INTRAREA IN RAI:[/color][/b]

Intrarea in rai sau intrarea in imparatatia lui Dumnezeu
[b][color=#0000FF]Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
Marcu 16:16. Cel ce va crede şi se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi[/color].[/b]
Deci s-ar parea in intelegerea mea ca nu botez, nu rai dar intelegerea completa e la Dumnezeu. Cine vrea sa o afle sa se roage la Dumnezeu.Minunea Raului Iordanului care se intoarce spre matca
In locul in care Iisus s-a botezat, aproape in fiecare an , la raul Iordanului are loc o minune si anume cand are loc slujba ortodoxa de sfintire a apelor, raul Iordan se intoartce spre matca pentru cateva minute, cat timp crucea este lasata in apa. Intr-un an, guvernul nu a lasat lumea sa se boteze si asa nu s-a mai intamplat minunea. Se spune ca aceasta minune dateaza din anul in care Iisus s-a botezat si ca atunci cand Iisus s-a botezat, raul Iordan s-a intors spre matca sa arate lumii ca Iisus e fiul lui Dumnezeu. Aici este filmul: http://www.youtube.com/watch?v=CfmrqZwUjCQ

[b][color=#0000BF]CLASIFICAREA RELIGIILOR DUPA BOTEZ
1.Biserica Ortodoxa cu denominatiunile care dau botezul
2.Religiile necrestine impreuna cu denominatiunile Protestante crestine care au renuntat la botez.[/color][/b]


[b][color=#8080FF]VIATA VESNICA:
53. Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.[/color][/b]

Deci s-ar parea in intelegerea mea ca fara Sfanta Impartasanie omul nu primeste inapoi imortalitatea pierduta de Adam. Minunea Euharistica de la Lanciano pe cand orasul era ortodox http://www.youtube.com/watch?v=HbcL4mkNfzM O alta minune , in poza de jos: http://www.monachos.net/forum/showthread.php?8406-The-richness-of-the-Liturgy-vs-visions-of-an-early-simplicity/page5

[b][color=#8040FF]CLASIFICAREA RELIGIILOR DUPA VIATA VESNICA
1.Biserica Ortodoxa care da Sfanta Impartasanie dupa Biserica Primara
2.Denominatiunile crestine care accepta si lipsa vinului si cele ce dau simboluri adica Protestantii in general. A se observa lipsa cuvantului simbol in Ioan 6:53 si Ioan 6:54
3.Religiile necrestine impreuna cu denominatiunile Protestante crestine care au renuntat la Sfanta Impartasanie.[/color][/b]

Cum de stiu acestea?
M-am rugat la Dumnezeu sa-mi arate toate religiile SI DENOMINATIUNILE asa cum le stie Dumnezeu. Apoi citind mi s-a facut intelegerea aceasta ca trebuie botezul ca sa intri in rai si Sfanta Impartasanie sa ai viata vesnica.

Nu te baza pe tine, capacitatea ta cand vrei sa afli ceva. Dumnezeu stie totul asa ca indrazneste si intreaba. Roaga-te apoi ca ceea ce ai cerut sa-ti fie spre folos. Ni se aminteste sa ne bazam pe Dumnezeu si nu pe om.

Cum sa te bazezi pe Dumnezeu daca nu intrebi pe Dumnezeu de adevar?

Admin. spunea...

Uite ce este ,eu cred in religie mai presus de orice ,dar cred si in univers si in puterea lui pe care o are de la Dumnezeu.Daca Dumnezeu nu ne-ar fi creat din iubire,"dupa chipul si asemanarea lui " noi nu am mai fi fost ceea ce suntem azi.E adevarat ,omenirea este in decadere totala ,dar probabil si asta se intampla tot cu un scop ,care vine tot de la El.Nu contest religia si nici Cuvantul lui Dumnezeu,doar ca ceea ce eu am inteles studiind mai multe surse a fost faptul ca noi insine suntem proprii nostrii creatori.Dumnezeu ne-a facut creatori si ne-a inzestrat cu puterea intregului univers.Fie ca o spun asa sau fie ca o spun in mod crestin ,rugaciunile catre El tind spre acelasi rezultat.Cu cat te apropii de Dumnezeu mai mult cu atat avansezi mai mult spiritual,acelasi lucru se intampla si atunci cand "tu" ca simplu om iti doresti sa ajungi mai aproape de El,sa fi ca el,sa fi creator si una cu intreg unviersul.

Trimiteți un comentariu